Tip; Je visum naar Turkije betalen via iDeal

Niet direct Italië maar voor de gemiddelde vakantieganger is deze tip niet te onthouden. De vakanties naar Turkije worden steeds populairder en bijna elke zonvakantie fan is er dan ook zeker geweest. Waarom ik dit plaats op vakantie Italie is omdat wij als uitzondering eens een zomer naar Turkije zijn gegaan. Al snel kwamen we er achter dat je voor Turkije zelfs een visum nodig hebt. Dit was al nieuw voor ons, maar het regelen bleek ook niet zo heel makkelijk als je de weg niet weet. We kwamen al snel uit bij de Turkse overheid website maar daar was alles in het Engels en konden we bij de laatste stap alleen nog maar betalen met iDeal.

De tip om snel je Turkije vakantie visum te regelen is dan ook om via deze website een visum aan te vragen met ideal . Voordeel één is dus via iDeal makkelijk betalen (wij hadden zelf geen creditcard), voordeel twee is dat het ook nog eens allemaal in het Nederlands is. Kortom geen Italië maar wel een leuke aanrader die ik toch even wilde tippen!

Reacties zijn gesloten.