Vakantie Aruba

vakantie_aruba.jpg

Als je houdt van zon en een lekker relaxte levensstijl dan zit je in Italië natuurlijk goed, maar ook Aruba is dan een heerlijke vakantiebestemming! Prachtige stranden, altijd heerlijk weer, een adembenemend mooie onderwaterwereld en ook in het achterland is van alles te beleven. Op Aruba vind je vele hotels en resorts, de ene nog luxer en comfortabeler dan de andere en dat terwijl de prijzen helemaal niet zo hoog zijn. Kortom; een vakantie Aruba heeft alle ingrediënten om compleet te genieten!

Vakantie Aruba: geniet van zon, strand en zee!

Het Caribische Aruba is echt een droomeiland. Het wordt omringd door azuurblauwe wateren en heeft fantastische stranden. Onder water kun je mooie duik- en/of snorkeltochten maken en tropische vissen, koraalriffen en een paar scheepswrakken bewonderen. Verder kun je ook allerlei andere watersporten beoefenen zoals kitesurfen, diepzeevissen of zeilen. Ook in het achterland is er genoeg te beleven, zo kun je een heuse jeepsafari maken door het Arikok National Parc en de imposante blowholes gaan bekijken: het oceaanwater spuit hier meters hoog de lucht in.

Houd je van uitgaan en feesten? Ook dan zit je op Aruba goed! Ten slotte staan de Cariben bekend om hun swingende karakter. Het uitgaansleven concentreert vooral rond de hotels en resorts (beachparty’s!), maar ook in de steden zijn er talloze bars, nachtclubs en discotheken.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat je allemaal kunt doen en beleven tijdens je vakantie Aruba? Kijk eens op deze site. Je ontdekt er waar de beste hotels zijn, wat de bezienswaardigheden en activiteiten zijn en wat je echt niet mag missen!

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.